fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

„Derbós Laboratorio Natural“ nuo pat įkūrimo 1988 m. yra ištikima savo tikslui: suteikti formą natūralumui, iš gamtos gauti tai, kas naudingiausia geram fiziniam vystymuisi, tiekti produktą vartotojams geriausiu kainos ir kokybės santykiu.

„Derbós Laboratorio Natural“ pasirinko jaunus savo srities profesionalus, suburdama juos į daugiadisciplinę komandą. Geriausias to pavyzdys – Technininis departamentas, kuriame nuo pat įmonės įkūrimo dirba du vaistininkai ir keletas laboratorijos darbuotojų. Kadangi projektui vadovavo profesionalai, nuolat tobulėjo technologijos, įmonė plėtėsi, ir 2012 metų
pabaigoje „Derbós Laboratorio Natural“ Rotovoje įsikėlė į naujas patalpas.
Šiandien įmonė turi įrengtas „baltąsias sales“, užtikrinančias idealią higieną visiems gaminiams.
Patyrusi komanda konsultuoja klientus komerciniais, administraciniais bei logistiniais klausimais. Žmogiškojo atsidavimo dėka „Derbós Laboratorio Natural“ sugebėjo sukurti ir pateikti pirkėjui natūralius produktus, kurie rodo įmonės bei medicinos specialistų pastangas
ir visišką vartotojų pasitikėjimą

Kokybė – nepakeičiama įmonės bendražygė: tiek bendraujant su klientais, tiek kalbant apie produkciją. Produktų gamyboje kokybės kontrolė apima visus etapus: pradedant nuo žaliavų bei jų įpakavimo, baigiant galutinio produkto patikrinimu, kuris neapsiriboja tik ženklinimu ir įpakavimu – taip pat atliekama ir mikrobiologinė analizė.

Žaliavų atranka atitinka platų ir išsamų protokolą. Didelės specialistų
komandos tikslas – puikus kainos ir kokybės santykis. Jie ne tik dalyvauja pirkimuose,
bet ir patikrina, ar žaliavos atitinka nustatytus reikalavimus.

Tyrimų ir plėtros departamente kuriami nauji produktai. Šis skyrius kartu
su Techniniu departamentu nuolat lankosi tarptautinėse mugėse ir dalyvauja
tarptautiniuose kongresuose – ir kaip klausytojai, ir kaip pranešėjai. Dėmesys
telkiamas į visas galimas rinkos naujienas bei mokslo bendruomenę. „Derbós Laboratorio Natural“ yra pirmaujanti kompanija, kuri nuolatos pristato aukštos kokybės produktus, kurie tenkina tiek reikliausius klientus, tiek specialistus.