fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

„Siberian Health“ prioritetas – žmogaus sveikata

Kompanija „Siberian Health“ įkurta 1996 metais Novosibirske. Jau du dešimtmečius ji aktyviai kuria ir gamina įvairius patentuotus biologiškai aktyvius maisto papildus ir kosmetiką. Produktų pagrindas – ilgus metus trunkantys unikalių Baikalo ir Altajaus kalnų vaistažolių savybių moksliniai tyrimai.

Siberian Health produktai šiandien šiandien žinomi daugelyje šalių: JAV, Vokietijoje, Čekijoje, Serbijoje, Bulgarijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Turkijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Kazachstane, Baltarusijoje, Moldovoje, Tadžikistane, Kirgizijoje, Azerbaidžane.

Endoekologija – žmogaus organizmo vidinės aplinkos švara

Endoekologija – mokslas, tiriantis ir kuriantis metodus bei priemones, leidžiančias palaikyti žmogaus organizmo vidinės aplinkos švarą, užtikrinančias visų organų ir audinių normalią gyvybinę veiklą. Endoekologija – nauja mokslinės medicinos šaka, kuri siekia ne gydyti ligas, o visų pirma rūpintis jų profilaktika, kas šiuo metu yra labai svarbu.

Adaptacinė medicina – iš amžių gūdumos

Neabejotina, kad evoliucionuodamas žmogus rasdavo ne tik vidinius išlikimo išteklius, bet ir naudodavo įvairias gamtines medžiagas, turinčias adaptogeninių savybių. Yra žinoma, kad adaptogenai buvo plačiai naudojami Sibiro, Kinijos, Altajaus, Tibeto ir kitų Pietryčių Azijos šalių liaudies medicinoje. Apie tai kalbama seniausiuose Tibeto ir Indijos medicinos traktatuose. Senovės gydytojų idėjos neprarado savo aktualumo ir dabartinėje mokslinėje aplinkoje – egzistuoja medicinos kryptis, kuri tiria žmogaus prisitaikymo prie išorinės aplinkos galimybes, taip pat kuria metodus ir priemones, kad padidintų šias galimybes. Tai adaptacinė medicina.

Unikali adaptogenų savybė, pastebėta jau labai seniai, yra ta, kad galutinis jų poveikio tikslas ir rezultatas – organizmo padidinto atsparumo formavimas, nepriklausomai nuo esamo kenksmingo veiksnio – fizinio, cheminio, biologinio ar socialinio.

Chronobiologija – bioritmai ir sveikata

Chronobiologija – mokslas, tiriantis bioritmų atsiradimo sąlygas, prigimtį, dėsningumus ir reikšmę, taip pat bioritmų ir žmogaus sveikatos abipusius ryšius.

Bioritmai – tai gyvybės pagrindas. Jais paremta organizmų adaptacija, jie užtikrina gyvosios ir negyvosios gamtos vieningumą, lemia Visatos ir kiekvieno mūsų egzistavimo tvarką.

Priklausomai nuo paros laiko, cikliškai keičiasi žmogaus fiziologinė būsena, intelektinės galimybės ir net nuotaika. Dienos eigoje mūsų organizmas daugiausia nuteiktas perdirbti sukauptas maisto medžiagas, kad gautų energijos aktyviam dieniniam gyvenimui. Nakties metu, atvirkščiai, maistinės medžiagos kaupiamos, atkuriami audiniai ir dalijasi ląstelės. Yra žinoma, kad pasikeitimai būdingi ne tik žmogui, bet ir aplinkai. Tačiau šiuolaikinėje visuomenėje biologiniai ritmai dažniausia neatitinka realaus paros ciklo (nes mūsų gyvybinė veikla praktiškai niekada nesutampa su realia dienos šviesa), todėl išsiderina atskirų organų ir sistemų veikla. Taigi, civilizacija neišvengiamai ardo mūsų natūralų biologinį ritmą.

Chronobiologija – gana jaunas mokslas, kuris ne tik tiria bioritmų ir žmogaus sveikatos abipusius ryšius, bet ir rengia metodus bei priemones, kad būtų atkurti ir harmonizuoti pažeisti biologiniai ryšiai. Šiuo metu ta kryptis laikoma viena perspektyviausių profilaktinėje medicinoje, nes įgalina įtakoti ankstyviausias įvairių ligų išsivystymo priežastis.

„Siberian Health“ viena pirmųjų pradėjo praktiškai įgyvendinti šiuolaikinės chronobiologinės medicinos principus ir kartu su žymiausiais šios srities specialistais sukūrė pirmą specializuotą chronobiologinės korekcijos priemonių liniją. Chronobiologinės korekcijos priemonės ir chronobiologinės korekcijos būdas įgyvendinti serijose „Synchrovitals“.