fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

„Immunitas“, išvertus iš lotynų kalbos, reiškia laisvę nuo ligų. O tą laisvę saugo sudėtinga  organų ir ląstelių sistema. Kai jie tarpusavyje „susikalba“, sistema veikia sklandžiai, žmogus gali džiaugtis laisve nuo ligų, tiesa, ne nuo visų.

 

Dabar ne kiekvienas galime mėgautis tokia laisve – visų pirma dėl alinančio streso, griaunančio visą mūsų apsauginę sistemą. Imunitetas nusilpsta ir pereinamaisiais sezonais, rudenį ir pavasarį, kai organizmas nespėja prisitaikyti prie staigių orų pokyčių.

Žmogaus imuninės sistemos paskirtis – išsaugoti organizmo pusiausvyrą, arba homeostazę, apginti nuo visko, kas jam genetiškai svetima. Tačiau rudenį ir pavasariop ši užduotis gerokai pasunkėja. Pasibaigus vasarai pasikeičia daugelio iš mūsų darbo ir poilsio režimas. Padaugėja įtampos, kuri vasarą, kai paprastai atostogaujame, atslūgsta. Perėjimas nuo vieno ritmo prie kito organizmą labai išderina. Jei žmogus nemoka atsipalaiduoti, nepabūna gryname ore, neišsimiega, neturi malonios veiklos, kuri suteiktų pasitenkinimo, o vien tik dirba, įtampa silpnina imunokompetentines ląsteles. Šiuo metų laiku dažniausiai suserga tie žmonės, kurių imuninė sistema nualinta ilgalaikio streso.

Pabandykite laikytis mūsų svetainės dėsnių: sveika mityba (pamaitinkite ląsteles – ne skrandį arba akis! Daugiau ląstelienos, vitamininio maisto, o ne prekybcentrių pusgaminių:), judėjimas (pėstute bent 10 000 žingsnių kasdien! Jeigu bėgiojate – sveikiname, esate teisingame kelyje!), pozityvumas (minčių ekologija: šalin pavydą, pyktį, savigailą, kuri įsuka į „juodąją skylę“ ir neleidžia mėgautis šia akimirka! Siūlome keletą knygų, nuteiksiančių pažvelgti į esamą situaciją kitu žvilgsniu. Dr. Joe Dispenza. Atsikratykite įpročio būti savimi ir Placebas) Pabandykite – ir suprasite, kaip elgtis su mūsų amžiaus žudiku stresu!

 

Bet jeigu tokiais metodais nepavyksta susitarti su savo „imuniniais sargybiniais“, nenusiminkite: visada turėsime, kuo papildyti Jūsų išalkusias ląsteles. Galbūt senokai nevartojote vitamino C? Arba gerųjų žarnyno bakterijų balansas išsiderino? O gal organizmas prašosi valymo, nes ląstelės kenčia nuo šlakų ir toksinų pertekliaus? Šiuo atveju gelbsti limfosanai ir Švaros šaltiniai. Jeigu reikia viso stipriai veikiančio imuninę sistemą komplekso – rinkitės Imunit. Visi maisto papildai, esantys Imuninės sistemos kategorijoje, ateis į pagalbą. Teisingai pasirinkite!

Imunit, Defen 2000, Normodigest, Švaros šaltiniai, Renaissance Triple Set, Saldymedžio šaknies ekstraktas