fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

Dažnai mūsų gydytojai, paklausti apie organizmo valymą, nustemba, kam švaistyti pinigus veltui, pirkti brangius preparatus, juk organizmas pats valosi  – tam pakanka tik paprasto vandens! Vanduo sudaro 70 proc. žmogaus organizmo, tad galime kiekvienas pagal savo svorį pasiskaičiuoti, per kiek laiko ir kiek vandens mes turime išgerti, norėdami išvalyti organizmą. Tik reikia žinoti, kad ne viską vanduo taip lengvai gali išskalauti iš organizmo. Pavyzdžiui, sunkiųjų metalų nuosėdos taip lengvai nepasiduos. Galime tik pasidžiaugti atradę produktą, nuo kurio iš organizmo pasišalina šlakai ir toksinai. Tai Novosibirsko mokslininkų sukurtas efektyvus kompleksinis organizmo valymo produktas „Švaros šaltiniai“.

„Švaros šaltinius“, kurių efektyvumas įrodytas tyrimais, rekomenduojama vartoti didelių, pramoninių miestų gyventojams. Produktą vartoti būtina: gyvenantiesiems neekologiškoje aplinkoje; dirbantiesiems kenksmingomis sąlygomis; sergant chroniškomis ligomis, kurios vystosi dėl organizmo intoksikacijos arba pačios formuoja šlakus: kepenų, žarnyno, inkstų, kvėpavimo takų, širdies ir kraujagyslių ligos; esant alerginiams ir odos susirgimams, medžiagų apykaitos sutrikimams, antsvoriui.

Formulė 1. Tarpląstelinės terpės valymas

Pirmoji „Švaros šaltinių formulė  tai vaistažolių kompleksas, kuris valo tarpląstelinę medžiagą.

Kiekvieną žmogaus organizmo ląstelę supa tarpląstelinis skystis. Jis nuolat atsinaujina per limfagyslių sistemą: tarpląstelinis skystis su jame ištirpusiais šlakais suteka į limfagysles, tulžies, šlapimo ir kitus kanalus.

„Švaros šaltiniai“ aktyvina visas šias sistemas, efektyvindami tarpląstelinio skysčio valymąsi.

Tokie „Švaros šaltinių“ pirmosios formulės komponentai, kaip senos ekstraktas, varnalėšų šaknys ir jonažolės žolė skatina žarnyno peristaltiką, normalizuoja žarnyno florą – dėl to greičiau pašalinami toksinai ir sumažėja žarnyno šlakų.

Asiūklio ir takažolės žolė, bruknių ir juodųjų serbentų lapai skatina valomąsias šlapimo sistemos funkcijas. Sosiūrijos ekstraktas, šlamučio ir bitkrėslės žiedai, gaivenio žolė, jonažolė skatina tulžies nutekėjimą.

Bruknių ir juodųjų serbentų lapai, varnalėšų ir kraujalakės šaknys, raudonieji dobilai ir sidabražolė reguliuoja kraujotakos ir limfos sistemos funkcijas. Bronchų valymąsi aktyvina saldymedžio šaknis ir jonažolės žolė. Ežiuolė, arbatinio kirvenio (raudonoji) šaknis, sidabražolės ir jonažolės žolė stimuliuoja imuninės sistemos darbą.

Formulė 2. Ląstelės valymas

Antroji „Švaros šaltinių formulė – tai vaistažolių kompleksas, kuris valo pačią ląstelę.

Kruopščiai parinkti augaliniai komponentai skatina ypatingų fermentų darbą ląstelės viduje, taip neutralizuojant kenksmingas medžiagas, patenkančias į ląstelės vidų. Vieni ingredientai, tokie kaip kryžmažiedžių daržovių ekstraktai,  šlaitinių druskių ekstraktas, margainių vaisių ir kurilų arbatmedžio ekstraktas padeda greitai nukenksminti pavojingus toksinus. Kiti augaliniai komponentai, tokie kaip kiaulpienių šaknys, petražolių lapai, pušų ūgliai ir žaliosios arbatos lapeliai, skatina šlakų ir toksinų šalinimą iš ląstelės.

Formulė 3. Antioksidantinė apsauga

Trečioji „Švaros šaltinių formulė – tai sudėtingas augalinių, gyvūninių ir mineralinių antioksidantų kompleksas.

Antioksidantai – tai vitaminai, mikroelementai ir į vitaminus panašios medžiagos, kurios saugo organizmo ląsteles nuo laisvųjų radikalų pažaidos ir pavojingų cheminių medžiagų poveikio. Trečioji „Švaros šaltinių“ formulė pasižymi visomis apsauginėmis antioksidantinėmis savybėmis ir užtikriną trejopą ląstelės apsaugą.

Pirmiausia – išorinė ląstelės apsauga. Tokie antioksidantai, kaip vitaminas C, augaliniai bioflavonoidai, mėlynių, aviečių ir persikų lapų aktyviosios medžiagos, čiobrelio žolė ir erškėčių vaisiai, taip pat unikalus vynuogių kauliukų ekstraktas sukuria nepramušamą gynybinę sieną aplink kiekvieną ląstelę. Kai tik šalia ląstelės atsiranda pavojingos molekulės, šie antioksidantai juos iškart aptinka ir neutralizuoja.

Antra – ląstelės vidaus apsauga. Mikroelementai antioksidantai, tokie kaip cinkas, selenas, varis ir manganas, prasiskverbia į ląstelės vidų ir suaktyvina apsaugines ląstelės vidaus fermentų funkcijas. Šie fermentai, kaip spąstai, neutralizuoja laisvąjį deguonį, susiformavusį ląstelės viduje.

Trečia – ląstelės sienelių sustiprinimas. Vitaminai A ir E, taip pat unikalūs medetkų žiedų augaliniai antioksidantai prasiskverbia į ląstelės membraną ir sustabdo kenksmingus oksidacinius procesus, kurie ilgainiui gali „pramušti skyles“ ląstelės sienelėje.

„Švaros šaltinių vartojimo rezultatai

Teisingai ir reguliariai valant ląsteles „Švaros šaltinių“ kompleksu, galima pastebėti šiuos organizmo būklės pokyčius:

  • pagerėja odos ir plaukų būklė;
  • pagerėja virškinimas, dingsta blogas burnos kvapas;
  • normalizuojasi medžiagų apykaita, nukrenta perteklinis kūno svoris;
  • ramesnis ir gilesnis miegas, geresnė atmintis;
  • normalizuojasi šlapimo išsiskyrimas, dingsta patinimai, pagerėja sąnarių būklė;
  • sustiprėja imunitetas;
  • sumažėja alerginės reakcijos;
  • pagerėja kraujo būklė, širdies ir kraujagyslių veikla;
  • pagerėja regėjimas;
  • normalizuojasi vyrų ir moterų šlapimtakių ir lytinės funkcijos;
  • padidėja bendras tonusas ir darbingumas.