fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

Rugpjūčio 15-oji – Žolinė, viliojanti nueinančios vasaros žiedų aromatais ir margumynų jūra. SVEIKLAPIUI Žolinė – tai ypatinga padėkos šventė, nes visos mūsų gėrybės išaugintos ir subrandintos Motinos Žemės, pasiekia kiekvieną jūsų, kad suteiktų energijos, žvalumo ir sveikatos!

Nuo neatmenamų laikų šios dienos simbolis yra Žolinių puokštė (tikinčiųjų šventinama bažnyčioje). Tradiciškai Žolinių puokštei skinami vaistiniai augalai: bitkrėslės, jonažolės, kiečiai, vaistinės ramunės, kraujažolės, raudonieji dobilai, raudonėliai, namie auginamos melisos, medetkos, rūtos, diemedžiai. Pasak žolininkų, šią dieną surinktos vaistažolės turi didesnių gydomųjų galių.

SVEIKLAPIS siūlo paieškoti ir pasidžiovinti 3 rūšių žolelių, iš kurių išsivirsite kvapnios ir sveikatingos arbatos: lygiomis dalimis džiovintų šalavijų ir mėtų lapelių bei vingiorykščių žiedynų (labai gražu, jeigu jų nesmulkinate, tuomet stikliniame arbatinyje galite stebėti besiskleidžiantį meditatyvų žolelių šokį…) Ši arbata pagelbės peršalus, suteiks energijos ir žvalumo. Į sveikatą!