fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

DABUR CHYAWANPRASH yra ruošiamas pagal autentišką senovinį  receptą  iš šviežių agrastinių lapainių vaisių – vieno iš turtingiausių vitamino C šaltinių – ir daugiau kaip 40 vaistinių augalų ekstraktų bei vaisių. 20 g DABUR CHYAWANPRASH porcija savo antioksidaciniu poveikiu prilygsta 665 mg vitamino C poveikiui. Veiksmingai stiprina imuninę sistemą, pasižymi jauninamosiomis savybėmis.

Reguliarus DABUR CHYAWANPRASH vartojimas gerina bendrą savijautą ir stiprina ištvermę.

DABUR CHYAWANPRASH – imuniteto stiprinimo priemonė, pasižyminti unikaliu poveikiu. Jis stiprina  organizmo gynybinę sistemą. Taip didinamas atsparumas, o organizmas įgauna vidinės jėgos kovoti ir laimėti mūšį su stresu ir infekcijomis. Čiavanprašas suteikia fizinę, emocinę ir dvasinę pusiausvyrą, todėl jūs įgaunate pasitikėjimo drąsiai žengti gyvenimo vingiais. Sveikata gali sutrikti bet kuriuo metų laiku: vasarą, žiemą, pavasarį ar rudenį. Čiavanprašas stiprina imuninę sistemą ir saugo visus metus. Tyrimai rodo, kad čiavanprašo poveikis bendrai sveikatos būklei teigiamas visais metų laikais.

Produktas tinka visai šeimai ir visoms amžiaus grupėms. Augantiems vaikams: šiuolaikinėje konkurencingoje aplinkoje vaikai nuolat skatinami lyderiauti. Čiavanprašas, praturtintas širdinių sidų ir kitų vaistinių augalų ekstraktais, padeda palaikyti ir fizinę, ir protinę būklę. Konkuruojančiam jaunimui: šiuolaikinis gyvenimo būdas verčia jus visą laiką būti aktyvius. Iššūkiai reikalauja aktyvumo ir produktyvumo. Čiavanprašas, praturtintas gumbinių dioskorėjų ekstraktu, padeda išlikti aktyviems ir nepervargti. Nuolat užsiėmusioms moterims: jūs – „namų siela“, todėl turite būti pasirengusios nešti visą naštą ant savo pečių. Čiavanprašas su agrastinių lapainių ir plaukuotųjų viršūklių (Terminalia chebula) vaisiais padeda jums išlikti tvirtoms. Senjorams: senatvė silpnina kūną ir lėtina mąstymą. Čiavanprašas su agrastiniais lapainiais, širdžialapių drabsnių ir gulsčiųjų glemžūnių (Boerhavia diffusa) ekstraktais suteikia natūralių antioksidantų, stiprinančių imuninę sistemą, tuo pat metu padeda išlaikyti proto skvarbą.

Agrastinio lapainio (Emblica officinalis) vaisiuose yra daug vitamino C ir pektino, kuris slopina trombocitų susikaupimą ir mažina cholesterolio lygį. Juose gausu taninų, kurie lėtina vitamino C oksidaciją. Reguliariai vartojant užkertamas kelias ankstyvajam žilimui ar plaukų slinkimui. Tai tonikas, natūraliai lėtinantis senėjimą. Jis skatina nagų ir plaukų augimą, gerina regėjimą, burnos higieną, stiprina dantis ir kaulus, valo žarnyną ir reguliuoja cukraus kiekį kraujyje. Kontroliuoja rūgštingumą, gerina virškinimą ir kepenų veiklą.

Migdomoji vitanija (Withania somnifera) veiksmingai slopina stresą, stiprina imunitetą. Ilgasis pipiras (Piper longum) padeda kosint ar turint kitų kvėpavimo sutrikimų, stiprina plaučių funkcijas. Širdžialapė drabsnė (Tinospora cordifolia) suteikia fizinės ir protinės stiprybės. Taip pat pasižymi sutraukiamosiomis savybėmis, tai jaunina imuninę sistemą. Lygialapė pistacija (Pistacia integerrima) padeda peršalus ar chroniško kosulio atveju. Standusis smidras (Asparagus racemosus) stiprina bendrą sveikatą ir didina ištvermę. Puoselėja protinius gabumus. Labai naudingas gerinant regėjimą. Širdinė sida (Sida cordifolia) ir gumbinė dioskorėja (Dioscorea bulbifera) padeda įveikti bendrą nusilpimą, suteikia jėgų ir ištvermės.