fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

Iš šviesaus atminimo Daktaro, fitoterapeuto Juozo Ruolios patarimų, pateikiamų knygoje „Septynios galimybės“. Šįkart susipažinkime su BROMELAINO nauda.

„Viena iš itin veiksmingų, šiuolaikinio mokslo atrastų pagalbinių priemonių onkologiniams ligoniams – enzimai. Tai sudėtinės organinės medžiagos, turinčios daugiau nei 20 aminorūgščių, jos susidaro gyvųjų ląstelių viduje. Enzimai svarbūs organizme vykstantiems gyvybiniams procesams. Ypač veiksmingas enzimas, padedantis vėžiu sergantiems ligoniams, yra bromelainas – natūralus ananasų ekstraktas. Bromelainas aptinka pasislėpusią vėžinę G3 ląstelę ir ją „atiduoda“ imunitetui. Dėl savo veiksmingumo, saugumo, dar ir dėl to, kad neturi šalutinio poveikio, šis enzimas užsitarnavo pacientų pripažinimą kaip fitoterapinis vaistas. Be daugelio kitų savybių, bromelainas gerai veikia vėžiu sergančius pacientus: stabdo metastazių plitimą. Atliekant tyrimus buvo pastebėta, kad bromelainas sumažina vėžinių ląstelių pajėgumą migruoti tarpląsteliniame sluoksnyje ir slopina jų augimą. Taigi, remiantis farmakologinių tyrimų rezultatais, bromelainą galima siūlyti sergantiesiems vėžiu kaip papildomą geriamąjį vaistą. Be to, jis puikiai tinka kaip papildoma chemoterapijos priemonė, nes sumažina šalutinį vaistų poveikį ir pagerina gyvenimo kokybę. Kai gydoma radioterapiškai, bromelainas sumažina uždegimą ir tinimą, o chirurgai jį vertina dėl to, kad mažina tinimą ir leidžia lengviau gyti žaizdoms. Klinikinių tyrimų rezultatai įrodė bromelaino, kaip savarankiško preparato, veiksmingumą ir patvirtino jo derinį su kitais medikamentais.“

DYNVEO BROMELAINAS: sertifikuotas fermentinis aktyvumas didesnis nei 5000 GDU/g. Tai aukščiausia grynumo klasė rinkoje. 100% augalinė kapsulė, garantuojama maksimali fermento apsauga virškinamajame trakte. Didelis aktyvumas ir optimalus efektyvumas.