fbpx
+370 618 73043 

Užsakius už 50 eurų, siunta pristatoma nemokamai!

 KAIP PIRKTIMano Paskyra

Atramos ir judėjimo organų sistemos (kaulų, griaučių, sąnarių, raumenų) pagrindinės funkcijos: suteikia kūnui formą, sudaro galimybę judėti ir keisti padėtį, vykdo daugelį apsaugos, homeostazės ir kt. funkcijų. Tad norėdami ilgai ir pilnavertiškai gyventi, turime ypatingai pasirūpinti šia sudėtinga mūsų „važiuokle“.

 

Deja, Lietuvoje per dešimtadalį gyventojų kenčia nuo padidėjusios kaulų lūžių rizikos, o osteoporozę specialistai vadina viena „tyliųjų visuomenės epidemijų“. Dažniausiai ligos pradžia nepasižymi jokiais simptomais, tad svarbiausia yra prevencija – kaulų mineralinio tankio tyrimas, kurį rekomenduojama atlikti visiems vyresnio amžiaus žmonėms.

Osteoporozė – tai liga, kai sumažėja kaulų mineralų tankis ir jų kokybė, tada padidėja jų lūžių tikimybė. Dažniausiai lūžta stuburo, riešo, šlaunikaulio, dubens ir peties kaulai. Tyrimais nustatyta, kad ligai progresuojant ir patyrus pirmąjį lūžį, antro lūžio tikimybė padidėja net iki 12 kartų.

Norint nugalėti ar bent suvaldyti šią klastingą ligą, tabletės ar injekcijos gali nepakakti – būtina koreguoti gyvenimo būdą. Nepatikėsite, bet kaulų tankis didėja judant. Pasirodo, kuo daugiau vaikščiosite (galite su šiaurietiškomis lazdomis ar be jų), bėgiosite (tik įvertinkite savo širdies veiklą – jai ne visada patinka per dideli krūviai), darysite pasirinktus pratimų kompleksus, tuo sveikesni bus kaulai!

 

Kaulų ir sąnarių bėdos dažniausiai pakerta pernelyg besistengiančius, skubančius daugiadarbius. Tad pirmiausia būtina keisti požiūrį į gyvenimą, atsirinkti, kas svarbiausia. Visko niekada nespėsime.

Turintiems polinkį sirgti kaulų ir sąnarių ligomis Rytų medicina pataria apriboti mėsos vartojimą, valgyti šviežią, švarų, natūralų, geriau augalinį maistą, gerti žolelių arbatas, grynas sultis ar gyvą vandenį.

Maistas, kuris užteršia kūną toksinėmis atliekomis, skatina sąnarių ligas, nes toksinai kaupiasi ne tik vidaus organuose, bet ir sąnariuose. Tik išvalius toksinus iš organų, galima tikėtis gero sąnarių gydymo rezultato. Jei sąnariai bus gydomi nedetoksikavus organizmo, galima sulaukti vien ligos paaštrėjimo.

Įdomu, jog sąnarius geriausiai veikia tie augalai, kurių struktūra primena sąnarius: dirvinis asiūklis, bambukas. Palanku gerti viržių, avižų šiaudų, varnalėšų ir aviečių šaknų, aviečių šakelių, surinktų vasarą saulėtu oru, juodųjų serbentų, ankstyvų beržų, bruknių lapų arbatas.

 

Pirmiausia siūlome išvalyti organizmą gerų rezultatų teikiančiais maisto papildais: Švaros šaltiniai, Renaissance Triple Set, Lymphosan Joint Comfort.

Po valymo kurso galima stiprinti vartojant maisto papildus: Imunit, Synchrovitals VI, tepant išoriškai: UYAN NOMO, veiksmingas gelis su Sibiro augalais, eteriniais aliejais, chondroitinu ir organine siera.